Tunnen itseni kyllä erittäin tehokkaaksi ja olon upeaksi : D

Olen tänään herännyt klo 6 aamulla, kasin aikaan söin puuron ja kävin koiruuden kanssa pissillä.
Vähän yli ysi lähdin bussilla kaupunkiin, suuntana ihka ensimmäinen jumppa vuosiin.

Jumppa meni ihan kivasti, huolimatta surkeasta kunnostani ja siitä, että jouduin lähtemään 15min ennen loppua, etten leväytä aamupuuroa siihen salin lattialle.
Olen siis niin rapakunnossa, että tuollainen huhkiminen pisti ihan voimaan pahoin. Onneksi ohjaaja kuitenkin ymmärsi.
Tunnin kuvauksessa lukee, että aloittelijoille ja hiljaisemmasta menosta tykkääville, mutta aika kovaa tahtia siellä mambottiin ja tehtiin sivuaskelia. Kaikesta huolimatta kivaa oli, eikä kukaan tuijotellut, oli siellä vyötäröllä muutamalla muullakin pari vararengasta ; )

Huomenna olisi ajatuksena mennä taas ja seuraavaksi sunnuntaina. Kokeilen nyt ensin nämä kuvauksen perusteella kiinnostavimmat ja katsellaan millaiseen rytmiin nyt sitten pääsen, tarkoituksena olisi kuitenkin käydä vähintään 3 kertaa viikossa.

Olen todella ylpeä itsestäni; kävin jumpan jälkeen kaupassa ja vaikka silmät harhaili karkki- ja sipsihyllyjen puoleen ei käsi ylttänyt sinne asti ; )
HYVÄ MINÄ \o/
Ruokapuolena ei sitten taida olla niiiin terveellistä... Vai onko?

Ostin kolme marinoitua porsaan piffiä; yksi menee miehelle sellaisenaan ja kahdesta teen itselleni kastikkeen. Voisinkin laittaa tuon ohjeen omaksi postaukseksi, jos jotakuta vaikkapa kiinnostaa.
Lisukkeeksi perunaa sekä kurkkua ja tomaattia. Piti tehdä salaattia, mutta kiinankaalit olivat niin älyttömän kokoisia, että siitä olisi tehnyt salaatin 5 hengen perheelle, meillä kahdestaan se olis jäänyt syömättä loppupeleissä.

Lähden vielä tänään illalla 30-60 minuutin lenkille ystäväni ja meidän koirien kanssa, joten huomenna en tee lenkkiä, varsinkaan jos menen sinne jumpalle : )

Mutta nyt ruoan tekoon : )