Viimeisen 4 vuoden aikana olen lihonut lähes 30 kiloa *HUOH*.

Ensin sen huomasi vaatteista, sitten peilistä ja viimeisenä vaa'alla käydessä, nyt se on jo jokapäiväinen taakka kantaa.

Olen reilu parikymppinen ja asustelen avoliitossa ihanan miehni kanssa, joka on sanonut, että rakastaa jokaista kiloa minussa, mutta jos itsestäni tuntuu pahalta niin tuntuu hänestäkin. Miehelläni on myös muutama ylimääräinen kilo, joita ei kyllä huomaa muuta kuin vatsankohdalta.

Olen n. 160cm ja painan siis 86,5 kiloa, tämä on heitellyt tässä viimeisen vuoden aikana muutamilla kiloilla suuntaan ja toiseen. Yli 88 ei ole mennyt eikä 7 alkuisia lukemiakaan ole näkynyt.
Ihannepainoni olisi (omasta mielestäni) se 55-60kg, minkä painoin joskus yläaste/ammattikoulu aikana, silloin oli vielä hyvä olo itsellä.

Otin itseäni (taas kerran) niskasta kiinni ja suuntasin keskiviikkona GOGOlle, jonne olin varannut tapaamisen asiakasneuvojan kanssa. Kirjoittelin siinä sitten sopparin ja aloitan kuntoiluni siellä 1.9.08.
Tuo ajankohta siksi, että haluan aloittaa täydestä kuusta ja silloin alkaa myös uudet syksyn jumpatkin.

Pyörittelin pitkään vaihtoehtona TTNVn jumppia, mutta tänä syksynä heillä näyttää olevan VAIN kaksi jumppaa, joille mun on mahdollista osallistua, joko ajan tai paikan takia. Tuo TTNV ei olisi ollut kuin 50€ syyskausi, GOGO taasen on 55€/kk...

Onhan se GOGO kallis, mutta toisaalta heillä on viikossa yli 150 tuntia, joilta voi valita ihan minkä tahansa (jumpaa, spinnigiä, vesijuoksua...). Jäsenenä käytössä on molemmat GOGOt ja Lielahdessa toimiva kuntsikka.
Tietää ainakin, että käy kun maksaakin niin paljon ; )

Tässä on nyt sitten n. kaksi viikkoa tällaista "pehmeää laskua", jolloin suunnittelen viikon liikkumiset ja käyn läpi ruokapuolta, googletan villisti kaikkia laihislinkkejä -ja vinkkejä, ja valmistaudun henkisesti siihen, että luultavastikin suurinosa GOGOn jumpilla käyvistä on tiptop kunnossa ja huomattavastikin parempi kuntoisia kuin minä.

Pidän kirjaa niin painosta, kuin senteistäkin ja laittelen kuvia matkanvarrelta... Niistä välittyy teille muille kaikkein parhaiten onnistumiset.
Olen päättänyt palkita itseni aina tietyin pudotusvälein; esim. aluksi -5kg ravintolaan syömään ja elokuviin, -10kg Sinkkuelämää kenkäboxi jne.
Kun kaikki tarvittava on pudonnut lähden miehen kanssa Helsinkiin shoppailemaan täysin uuden vaatevaraston... Kaikki vanha ja ISO lähtee kierrätykseen : )

Tässä vielä tämän hetken 101 minusta (15.8.08)

Pituus: n. 160cm
Paino: 86,5kg
Vaatekoko: L/XL (paidat), 44/46 (housut)
Vatsa: 116 cm (mittasin jenkkiksien kohdalta hieman navan alapuolelta)
Lantio: 118,5 cm (I have a HUGE booty ; ) )
Reisi: Oikea 71cm, --  Vasen 71,5 cm (Paksuimmalta kohdalta)
Allit: Oikea 35,5cm -- Vasen 36cm

Näitä siis lähdetään minimoimaan : )

Kiva jos jaksoit lukea kaiken tämän lörpötyksen, tulehan toistekin ja jätä viestiä käynnistäsi : )

-SillyMonkey