Tänään kävi niin hassusti, että bussikorttini olikin mennyt kuiviin ja rahapussissahan ei ollut latiakaan (oi, miksi pitää ihmisen aina turvautua pankkikorttiin?), joten en päässytkään lähtemään kouluun. Onneksi opettaja oli kovin ymmärtäväinen ja sain tehtävät s-postilla.

Aion nyt sitten käyttää tämän "vapaapäivän" aamun hyväksi ja lähden koiruuden kanssa hieman lenkille, suunnaksi otamme Postin, jonne matkaa on yhteensuuntaan reilu kilometri.

Nyt tietysti ihmettelette, että kuinka en ole liikkunut kunnolla vaikka onkin koira. Jokaiselle, jolla on itsellään koira on varmastikin tullut tutuksi ulkoiluttaessa niin lukemattomat pissatauot kuin jokaikisen rikkaruohon nuuskiminen, noh kertokaa se vielä 100 ja saatte hiukan tuntumaa meidän kaveriin, joten ei sen koiran kanssa mitään kunnon himolenkkejä oikein kuntoilumielessä tehdä... Tai ei ainakaan tuon meidän pikkukirpun (n. 7kg), ensimmäinen tunti menee kaikkien hajujen kanssa ja pissaillessa ja sitten seuraavan puolituntia jaksaa mennä suht reipasta vauhtia, mutta sitten tuleekin jo väsy ja pitäisi syliin päästä : )
En tietenkään sano, että koirien kanssa ei voi lenkkeillä kuntoilumielessä, se on paljon koirasta kiinni : )

Mutta me suuntaamme matkamme nyt Postia kohden (jipii, mun hiustenpidennysmatskut tuli \o/ ) ja toivotaan, että ei ala satamaan ihan kaatamalla.