En tiedä kuinka terveellinen ruoka tämä on, mutta todella hyvää on ja ajattelin jakaa tämän ohjeen : )

Possunsuikalekastike ja perunat (4:lle)

400 g Possunsuikaleita (naturell tai marinoitu)
2dl Flora 4% kevyt mutta paksu -ruokakerma
Maun mukaan Esim. Cremé Bonjour Cusine Valkosipuliyrtti
5dl Vettä (tätä voi lisätä jos ei tunnu riittävän)
Lihaliemikuutio
(Sipulikuutioita ja paprikaa)

Ota suikaleet huoneen lämpöön n. 30 min ennen aloittamista.
Paista suikaleita pannulla, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta, lisää halutetssasi sipuli ja paprika. Sekoittele hetki.
Kaada pannulle 5dl vettä, lisää lihaliemikuutio ja laita kansi päälle, anna hautua n. 1h pienellä lämmöllä.
Muista sekoittaa välillä ja tarkkailla tarvitseeko vettä lisätä.
Kun haudutus on ohi, vettä on enää niukasti.
Lisää kerma ja Cremé Bonjour. Lämmitä kastike vielä niin että se kiehahtaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

VINK! VINK!
Itse usein leikkaan suikaleet piffistä, sillä mieheni ei välitä kastikkeesta ja hänelle paisetelen sitten piffin ihan piffinä : )